FOTOFAIR 2022

Ook in 2022 is er weer een FotoFair, het grootste foto- en video event van de Benelux met leerzame workshops, masterclasses, spectaculaire fotomomenten en interessante aanbiedingen. De Fotofair is dit jaar op 2 en 3 juli 2022 op Landgoed Duyenwater in Eersel. (net onder Eindhoven) Landgoed Duyenwater is een fantastische locatie voor een evenement als deze. Je vindt er bos, water, mooie zandstranden en veel ruimte. Perfect voor diverse fotomomenten en tenten met leveranciers van diverse bekende merken en ….. Calumet.

Ook dit jaar is Calumet weer van de partij. Op een prominente plaats op de Fotofair vind je onze tent met aanbiedingen, demo’s en meer. De Fotofair is dé plek voor foto-enthousiastelingen die leuke foto-onderwerpen zoeken of graag iets willen bijleren. (dus zorg voor voldoende accu's en geheugenkaarten!)

Tot 2 en 3 juli 2022 op Landgoed Duyenwater!

 

Workshops & Masterclasses op de Fotofair

Op de Fotofair vind je educatieve workshops van bekende professionele fotografen. Op diverse locaties verspreid over het Fotofair-terrein worden workshops en masterclasses van één tot en met tweeënhalf uur gegeven. Onderwerpen zijn onder meer landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, bruid, glamour en creatieve technieken. Kijk hier voor het actuele aanbod: FOTOFAIR WORKSHOPS

 

Fotomomenten

Op het landgoed kom je van alles tegen. Zoals de creaties van The Time Travelers met hun spectaculaire groep steampunkers. Maar kijk ook niet verbaast als je ineens tegen een paar vuurspuwers, een viking tafereel of vreemd uitgedoste modellen aanloopt.

Zo kun je ook de Akoestische Sfeermakers tegen komen. Zij rijden rond met hun bakfiets en geven op verschillende locaties een gezellige muzikale omlijsting. Tussendoor poseren ze ook voor het maken van foto’s.

De Vikings zijn weer aangekomen op het Fotofairstrand en slaan hun kampement deze keer op bij het water. Kampvuur, zwaardgevechten niets is hun te gek om te poseren.
Kortom, fotomomenten genoeg!

 

Kaartverkoop voor de Fotofair en Workshops

Een ticket kost € 15,- per dag en workshops zijn er vanaf €29,- t/m € 79,-.
Let op, bij boeking van een workshop of masterclass heb je wel een dag/toegangsticket nodig.
De kaartverkoop is alleen online. Wil je zeker weten dat jij erbij kunt zijn. Ga naar de FOTOFAIR WEBSITE en boek alvast je ticket!

Fotofair website Fotofair Workshops Fotofair kaartverkoop