Verzendinformatie

Verzendkosten

We leveren iedere online bestelling binnen Nederland en België gratis bij een minimale bestelwaarde vanaf € 20,-. Voor bestellingen onder € 20,- worden € 4,95 verzendkosten binnen Nederland en België aangerekend.

Behalve binnen Nederland en België leveren wij naar de volgende landen: Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor levering in deze landen brengen wij verzendkosten ter hoogte van € 20,- in rekening.

Leveringen via een koerier: bel naar 03 216 27 61 of stuur een e-mail naar website@calumetphoto.be

Verzendwijze

Zendingen binnen Nederland en België worden in de regel met UPS verzonden.

Als bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst worden en wij de bestelde producten op voorraad hebben, dan wordt de bestelling nog op dezelfde dag verstuurd.

Je kunt op deze pagina de status van je bestelling controleren.

Levering Download Keys

Na je bestelling van een download key krijg je binnen twee werkdagen per e-mail een downloadcode toegestuurd.
Hiermee kun je de software downloaden en activeren. Let op: Downloadbare software kan niet worden geretourneerd.

Wat gebeurt met mijn bestelling als ik niet aanwezig ben?

Als je niet aanwezig bent wanneer de chauffeur je bestelling bezorgt, ontvang je een UPS InfoNotice. Op deze UPS InfoNotice vind je een uniek referentienummer, waarmee je je bestelling kunt traceren, afleveropties kunt wijzigen of je bestelling kunt ophalen. Bovenaan de InfoNotice zie je de datum waarop de InfoNotice is achtergelaten en of het hier ging om een eerste, tweede of laatste poging. Als UPS er na drie pogingen niet in slaagt je bestelling af te leveren, wordt deze gedurende vijf dagen vastgehouden in een UPS-vestiging in de buurt, voordat deze retour wordt gestuurd. De bestelling zal dan op de dag van de laatste afleverpoging naar ons worden teruggestuurd.