Canon Student Cashback

SPECIAAL VOOR STUDENTEN: NU TOT €500,- CASHBACK

Geldig bij aankoop van geselecteerde Canon-producten tussen 1 juli t/m 31 december 2021

Als student zit je meestal wat krapper bij kas. Daarom ontvang je met de Canon Studentencashback tot en met 31 december 2021
tot wel € 500,00 cashback op geselecteerde Canon producten.

CASHBACK – Hoe werkt het?

STAP 1 – Vul je gegevens in en kies voor cashback
STAP 2 – Upload je aankoopbewijs en kopie van jouw studentenpas/kaart op de Canon website
STAP 3 – Na goedkeuring wordt binnen 30 dagen het bedrag op je rekening gestort

Wat zijn de actieproducten en welk bedrag kun je claimen:


Canon compactcamera's

De digitale compactcamera's met vaste lens van Canon zijn licht en draagbaar. Ze zijn daardoor ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor iedereen die snel en gemakkelijk foto's wil kunnen maken. Canon biedt wat dat betreft voor elk wat wils, van professionele compactcamera's met grote sensor tot eenvoudige mikken en klikken camera's.

ProductStudent Cashback
PowerShot G1X Mark III€ 100,00
Powershot G7X Mark III€ 70,00
Powershot G7X Mark II€ 40,00


Canon spiegelreflexcamera's

De Canon DSLR-camera's zijn ongeëvenaard. Ze bieden een groot dynamisch bereik. Zo blijven details behouden in lichte en schaduwpartijen en hebben ze weinig ruis. Daarnaast zorgen de grotere sensoren voor een geringe scherptediepte voor prachtige portretten. Deze camera's zijn gemaakt voor professionele resultaten bij elke foto die je neemt.

ProductStudent Cashback
EOS 5D Mark IV€ 300,00
EOS 1DX Mark III€ 500,00
EOS 6D Mark II€ 150,00
EOS 90D€ 120,00
EOS 850D€ 100,00
EOS 250D€ 50,00


Canon systeemcamera's

Met de Canon EOS M-systeemcamera's ben je altijd op alles voorbereid. Met deze compacte, lichte en kleine camera's heb je vrijwel de zelfde mogelijkheden als reflexcamera's. Perfect wanneer je graag onopvallend werkt.

ProductStudent Cashback
EOS M6 Mark II€ 120,00
EOS M50 Mark II € 70,00
EOS-M adapter€ 20,00


Canon Full Frame systeemcamera's

Canon's systeemcamera's met verwisselbare lens zijn licht en compact. De EOS R-serie biedt een full-frame oplossing voor de professionele fotograaf en cineast en is de perfecte lichtgewicht reisgenoot voor de enthousiasteling die het beste wil.

ProductStudent Cashback
EOS R5€ 400,00
EOS R6€ 250,00
EOS RP (Kit + body)€ 120,00
EOS R (Kit + body)€ 180,00


Canon EF, EF-S & EF-M objectieven

Canon DSLR-objectieven bieden een breed scala aan creatieve opties. Kies uit compacte, hoogwaardige prime objectieven met een grote diafragmaopening, zoomobjectieven voor meer flexibiliteit tot speciale objectieven zoals fisheye, macro en tilt-shift en objectieven. Allemaal van professionele kwaliteit met ongeëvenaarde optische prestaties.

Canon RF-objectieven

Of je nu fotografeert of video's maakt, met de Canon RF-objectieven kun je alle kanten op. De innovatieve RF-lenzen laten je supersnel scherpstellen en bieden een uitstekende optische kwaliteit. De EOS R-adapters bieden naadloze toegang tot bestaande EF- en EF-S-lenzen zonder verlies.

Canon Accessoires

Completeer je camera met de speciale accessoires van Canon. Van complete flitssystemen of een betere grip en hogere batterijcapaciteit voor langer werken.