Hasselblad bij Calumet

Hasselblad bij Calumet

Hasselblad is een van de toonaangevende fabrikanten van middenformaatcamera's en -objectieven. Daarnaast biedt de Zweedse onderneming diverse accessoires en hoogwaardige scanners aan.

Calumet en Hasselblad werken al jaren samen en dat brengt vele voordelen met zich mee. Zo vind je een ruime keuze aan Hasselblad-producten in onze webwinkel, waarvan vele voortdurend op voorraad zijn. Op die manier kunnen we onze klanten constant de nieuwste apparatuur aanbieden.

Verder hebben wij speciaal door Hasselblad opgeleide medewerkers die je van een perfect advies kunnen voorzien.

Naar ons assortiment Hasselblad-producten

Hasselblad X1D-systeem

De Hasselblad X1D systeemcamera combineert de uitstekende beeldprestaties van het middendformaat met de compactheid van een spiegelloze systeemcamera.

Bij Calumet vind je precies de juiste combinatie van X1D en bijpassende XCD-objectieven voor al je behoeften.

Naar alle producten uit het Hasselblad X1D-systeem

Hasselblad Digitale middenformaatcamera's uit het H-systeem

Als partner van Hasselblad kunnen wij een uitgebreide keuze aan middenformaatcamera's van de Zweedse fabrikant aanbieden. Zo kun je bij ons de Hasselblad X1D-50c en natuurlijk ook de meest recente camera's uit de Hasselblad H6D reeks: de Hasselblad H6D-50c en de Hasselblad H6D-100c.

Kortom, bij Calumet vind je de Hasselblad-camera die op je wensen aansluit.

Naar ons assortiment Hasselblad H-middenformaatcamera's

Hasselblad Objectieven voor het H-systeem

De Hasselblad-objectieven van de H-serie bieden precies die prestaties, die een Hasselblad-camera recht aan doen. Hun ontwerp is voortreffelijk en de beeldkwaliteit is onovertroffen.

Naar ons assortiment Hasselblad H-objectieven

Hasselblad Accessoires

Bij ons vind je een ruime keuze aan Hasselblad-accessoires. Het assortiment van speciaal voor camera's en objectieven van Hasselblad gefabriceerde accessoires wordt constant uitgebreid en bij ons krijg je altijd de meest recente producten.

Naar ons assortiment Hasselblad-accessoires

Hasselblad Scanners

Scanners van Hasselblad combineren een uitstekende kwaliteit met snelheid, veelzijdigheid en een eenvoudige bediening. Zo zijn ze bijvoorbeeld met een hoogwaardig Rodenstock-objectief uitgerust en wordt warmteruis dankzij hun design geminimaliseerd. Ze verwerken probleemloos de meeste originelen.

Naar de Hasselblad Flextight scanner