Nikon speelt al jaren in de voorhoede van de ontwikkelaars van hoogstaande camera-technologie en biedt producten die aansluiten bij de diverse vormen van fotografie. Of je nu een enthousiasteling of een fulltime pro bent, Nikon heeft een complete lijn van camera's, objectieven en bijpassende accessoires in de aanbieding.


Nikon Professional Dealer

Calumet is een Nikon Professional Dealer en daar zijn we trots op. Wij voldoen, volgens Nikon, aan de hoge eisen die je aan het fotograferen stelt. Wij kennen je wensen als vakfotograaf of foto-enthousiasteling als geen ander en staan voor je klaar met vakkundig advies. Geen wonder heel wat profs regelmatig bij ons langskomen. Kom een kijkje nemen in een van onze winkels en ervaar zelf waarom je bij Calumet altijd aan het juiste adres bent voor je Nikon uitrusting.

Nikon Spiegelreflex camera's

Als Nikon Professional Dealer hebben we bij Calumet altijd de grootste keuze aan Nikon spiegelreflexcamera's in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een DX-formaatcamera met professionele kenmerken een full-frame camera zoals het paradepaardje D6, bij Calumet vindt ieder fotograaf steeds wat hij zoekt.

Nikon Mirrorless camera's

Het spiegelloze camerasysteem van Nikon is gebouwd rondom de ultrabrede Z-objectiefvatting, waarmee je meer licht kunt vastleggen. En met meer licht komt er meer detail, meer diepte, meer kleur. Wat weer resulteert in verbazingwekkende foto's en betoverende films.

Nikon Compact camera's

Met een COOLPIX-camera sta je altijd paraat om prachtige foto's te maken, of het nu gaat om leuke momenten met vrienden of om actie en avontuur. Er is een COOLPIX voor elke levensstijl. Deel foto's van hoge kwaliteit direct via Wi-Fi terwijl je onderweg bent, neem een duik met een waterbestendige camera, haal onderwerpen dichtbij met ultrazoom.

Nikon F-Objectieven

Nikon F-objectieven voor de F- en D- serie camera's bieden diverse technieken om de optische prestaties te verbeteren. Van Super Integrated Coating die beeldschaduwen en lichtvlekken tot het minimum beperkt tot het innovatieve VR-systeem dat onscherpte door cameratrilling reduceert en het mogelijk maakt om in de schemering, 's nachts en zelfs binnenshuis bij weinig licht uit de hand te fotograferen.

Nikon Z-Objectieven

De NIKKOR Z objectieven zijn de nieuwe generatie gebouwd rondom de nieuwe Z-vatting. Perfect afgestemd op de systeemcamera's uit de Z-serie. Ontworpen met consistentie, betrouwbaarheid en schoonheid worden gecombineerd met ongekende optische prestaties.

 

 

Nikon Accessoires

Geen systeem is compleet zonder de juiste accessoires en software. Nikon heeft met haar accessoires alles wat je nodig hebt. Leg bijvoorbeeld de locatie van je beelden vast met een GPS unit, zorg voor het juiste licht met een flitser, voeg geluid aan je bewegen de beelden toe met een