Sony is misschien wel de "new Kid on the Block" maar is inmiddels in de fotowereld niet meer weg te denken. Van compact- en systeemcamera's met objectieven tot action cams. In alle categorieën is het een belangrijke speler. Calumet is een trotse officiële Sony partner en dat heeft heel wat voordelen. Zo hebben we altijd een heleboel Sony producten voor jou in voorraad zodat we je steeds de nieuwste apparatuur kunnen voorstellen.

Al onze medewerkers zijn speciaal door Sony opgeleid en kunnen je dus met kennis van zaken over alle producten adviseren.

Of je nu in een van onze winkels koopt of in onze webshop, bij Calumet ben je aan het juiste adres voor al je Sony materiaal, van compactcamera of α-systeemcamera en objectieven. Uiteraard vind je bij ons ook de bijbehorende accessoires.

Sony Alpha Systeemcamera's

Als Sony partner bieden we je een grote keuze aan digitale systeemcamera's, van een instapmodel tot een professionele full-frame systeemcamera. Waar je ook naar op zoek bent, Sony heeft de perfecte camera voor al je behoeften!

Sony Objectieven

Of je nu op zoek bent naar een prime of zoomobjectief voor fotografie of video Sony heeft een enorm assortiment objectieven voor alles soorten fotografie of cinema. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld de specialistische Zeiss of Sony G-Master objectieven. Maar er is ook voldoende keus voor algemene fotografie. Een ding is zeker, bij Sony vind je het allemaal.

Sony Cyber-Shot

Wil je geen loodzware uitrusting met je meeslepen maar wel snel goede beelden schieten? Dan zijn de Cyber-shot compactcamera's van Sony iets voor jou! Van zakformaat tot dikke hybride.