Canon Student Cashback

SPECIAAL VOOR STUDENTEN: tot € 500,- cashback bij aankoop van geselecteerde Canon-producten


Als student zit je meestal wat krapper bij kas en vaak heb je voor je studie heel wat foto- of videomateriaal nodig. Canon en Calumet helpen je om te investeren in je toekomst. Daarom ontvang je met de Canon Student Cashback t/m 30 juni 2022 tot wel € 500,- cashback op geselecteerde Canon-producten. Daarmee wordt de aanschaf van een camera of een objectief een stuk voordeliger.

CASHBACK – Hoe werkt dat?

Bij studenten-cashbackactie krijg je een deel van het bedrag dat je voor een product betaald hebt achteraf terug van Canon. Hoeveel je terugkrijgt hangt van het artikel af. Hier onder kun je zien welke artikelen in de actie meedoen en hoeveel je terug krijgt. Hoe claim je jouw cashback na de aanschaf?

STAP 1 – Ga naar de actiepagina van Canon en kies voor "Registreer"
STAP 2 – Vul je gegevens in
STAP 3– Na goedkeuring wordt binnen 30 dagen het bedrag op je rekening gestort

Canon cashback

Wat zijn de actieproducten en welk bedrag kun je claimen:


Canon compactcamera's

De digitale compactcamera's met vaste lens van Canon zijn licht en draagbaar. Ze zijn daardoor ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor iedereen die snel en gemakkelijk foto's wil kunnen maken. Canon biedt wat dat betreft voor elk wat wils, van professionele compactcamera's met grote sensor tot eenvoudige mikken en klikken camera's.

Product Student Cashback
PowerShot G1X Mark III € 100,00
Powershot G7X Mark III € 70,00
Powershot G7X Mark II € 40,00


Canon spiegelreflexcamera's

De Canon DSLR-camera's zijn ongeëvenaard. Ze bieden een groot dynamisch bereik. Zo blijven details behouden in lichte en schaduwpartijen en hebben ze weinig ruis. Daarnaast zorgen de grotere sensoren voor een geringe scherptediepte voor prachtige portretten. Deze camera's zijn gemaakt voor professionele resultaten bij elke foto die je neemt.

Product Student Cashback
EOS 5D Mark IV € 300,00
EOS 1DX Mark III € 500,00
EOS 6D Mark II € 150,00
EOS 90D € 120,00
EOS 850D € 100,00
EOS 250D € 50,00


Canon systeemcamera's

Met de Canon EOS M-systeemcamera's ben je altijd op alles voorbereid. Met deze compacte, lichte en kleine camera's heb je vrijwel de zelfde mogelijkheden als reflexcamera's. Perfect wanneer je graag onopvallend werkt.

Product Student Cashback
EOS M6 Mark II € 120,00
EOS M50 Mark II € 70,00
EOS-M adapter € 20,00


Canon Full Frame systeemcamera's

Canon's systeemcamera's met verwisselbare lens zijn licht en compact. De EOS R-serie biedt een full-frame oplossing voor de professionele fotograaf en cineast en is de perfecte lichtgewicht reisgenoot voor de enthousiasteling die het beste wil.

Product Student Cashback
EOS R5 € 400,00
EOS R6 € 250,00
EOS RP (Kit + body) € 120,00
EOS R (Kit + body) € 180,00

Canon objectieven


Canon EF, EF-S & EF-M objectieven

Canon DSLR-objectieven bieden een breed scala aan creatieve opties. Kies uit compacte, hoogwaardige prime objectieven met een grote diafragmaopening, zoomobjectieven voor meer flexibiliteit tot speciale objectieven zoals fisheye, macro en tilt-shift en objectieven. Allemaal van professionele kwaliteit met ongeëvenaarde optische prestaties.

Canon RF-objectieven

Of je nu fotografeert of video's maakt, met de Canon RF-objectieven kun je alle kanten op. De innovatieve RF-lenzen laten je supersnel scherpstellen en bieden een uitstekende optische kwaliteit. De EOS R-adapters bieden naadloze toegang tot bestaande EF- en EF-S-lenzen zonder verlies.

Canon accessoires


Canon Accessoires

Completeer je camera met de speciale accessoires van Canon. Van complete flitssystemen of een betere grip en hogere batterijcapaciteit voor langer werken.

Product Student Cashback
BG-E11 Battery Grip € 30,00
BG-E14 Battery Grip € 30,00
BG-E20 Battery Grip € 30,00
BG-E21 Battery Grip € 30,00
Speedlite 430EX III-RT € 25,00
Speedlite 600EX II-RT € 50,00
Speedlite Transmitter ST-E2 € 20,00


Voorwaarden:

  • De minimale leeftijd voor deelname aan deze actie is 18 jaar.
  • Je moet ingeschreven staan als student of leerling en in het bezit te zijn van een geldige studentenkaart.
  • Per aangekocht actiemodel is slechts één aanvraag toegestaan. Bij meerdere aankopen van hetzelfde product is een maximum van 5 aanvragen toegestaan.
  • Objectieven uit officiële Canon-kitverpakkingen zijn uitgesloten van deelname. Bij niet-officiële kitsamenstellingen of een los gekochte body en lens kan het cashbackbedrag over de body én de lens bij elkaar opgeteld worden. Bij officiële kits kan het cashbackbedrag alleen geclaimd worden over de body.
  • De actie is geldig tot en met 30 juni 2022.
  • Lees hier alle geldende actievoorwaarden.

    Let op!
    Occasions en demomodellen doen niet mee aan deze actie. Deze cashback is niet te combineren met andere cashback acties van Canon.