Calumet en corona

Als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus was onze winkel in Antwerpen sinds 18 maart gesloten. We zijn verheugd dat we na bijna twee maanden de deuren weer voor onze klanten kunnen openen!

Natuurlijk doen we dit zonder de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers uit het oog te verliezen. Daarom zullen enkele zaken anders gaan dan je van ons gewend bent:

  • Wij hanteren een maximum van twee klanten in de winkel. Is onze deur op slot, dan zijn er twee klanten binnen. Zodra er een klant weg gaat, word je binnen gelaten.
  • Wij vragen een ieder de 1,5 meter-regel in acht te nemen.
  • Wij ontsmetten meerdere keren per dag de deurgrepen, balie en pinautomaat. Daarnaast vind je in de winkel materialen om deze zelf ook te kunnen ontsmetten.
  • Wil je een camera of objectief bezichtigen en/of uitproberen? Geen probleem! Wij vragen je dan eerst je handen te ontsmetten met de desinfecterende handgel bij ons op de balie.
  • Ben je verkouden of hoest je? Dan verzoeken we je vriendelijk je aankoop online te doen of ons te bellen.

Heb je een dringende bestelling en kun je de deur niet uit? Bel ons (03 216 27 61) of stuur ons een e-mail. Samen lossen we het wel op.

Vanzelfsprekend blijven wij alert op de genomen maatregelen en adviezen vanuit de Belgische overheid.

Openingstijden Calumet Antwerpen

Ma-vr: 9.00 - 17.30 uur
Za + zo: gesloten