CANON EOS R3

CANON KONDIGT DE ONTWIKKELING VAN DE EOS R3 AAN

CANON EOS R3

CANON EOS R3

Canon heeft de ontwikkeling van de EOS R3 aangekondigd. Een high-speed mirrorless camera die is ontworpen om snel bewegende acties vast te leggen en is voorzien van Canon's baanbrekende Eye Control AF-systeem. Zo kun je snelle acties fotograferen op een op een manier die je nooit voor mogelijk hield. De EOS R3 is gespecialiseerd in het vastleggen van objecten die met hoge snelheid bewegen en is gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers. Dat doet hij met snelle reactie, hoge gevoeligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Nieuwe gestapelde BSI CMOS-sensor
De EOS R3 wordt de eerste EOS met een totaal nieuwe gestapelde BSI CMOS-sensor, ontworpen en geproduceerd door Canon, in combinatie met de kracht van de DIGIC X-beeldprocessor. Hij maakt opnamen in 30 fps met volledige AF/AE-tracking met minimale rolling shutter bij het gebruik van de elektronische sluiter.

Nieuwe generatie Dual Pixel CMOS AF II
De scherpstelling van de EOS R3 is in staat om snelle bewegende actie nauwkeurig te volgen en scherp te stellen. De nieuwe generatie Dual Pixel CMOS AF II kan de ogen en hoofden van onderwerpen op betrouwbare wijze volgen met maximaal 30 fps.

Eye Control AF-systeem De EOS R3 beschikt over Canon's unieke Eye Control AF-systeem. Een oude bekende Canon techniek die helemaal opnieuw ontworpen voor de 21e eeuw. Stel je voor dat je met de zoeker van de EOS R3 eenvoudig het AF-punt kunt selecteren en verplaatsen door met je ogen te kijken. Canon's Eye Control AF biedt ongeëvenaarde controle over autofocus. De op de EOS-1D-serie geïnspireerde body van de EOS R3 maakt ultra-intuïtieve bediening mogelijk en is geschikt voor de meest veeleisende professionele situaties.

De definitieve aankondiging en levertijd van de Canon EOS R3 zijn nog niet bekend.