Calumet Antwerpen

Calumet Photographic Antwerpen
Graaf Van Egmontstr. 35A
2000 Antwerpen

Openingstijden
Ma - Vrij: 09:00-17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Contact
+32 (0)3 2162761
info@calumetphoto.be

Calumet Photographic in Antwerpen heeft een uitgebreid assortiment voor alles wat maar met fotografie te maken heeft. Camera's, objectieven, licht, statieven, tassen, printers, monitoren en vele accessoires zijn bij ons verkrijgbaar. Alle producten worden in de winkel overzichtelijk gepresenteerd en kunnen te allen tijde uitgeprobeerd worden. Onze vriendelijke verkopers zijn allemaal zelf hartstochtelijke fotografen en kunnen dus perfect adviseren welke producten het beste bij jouw behoefte aansluiten. Verder biedt Calumet diverse services aan: van reparaties tot sensorreiniging en verlengde garantie. Bovendien organiseren wij het gehele jaar door interessante workshops die ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. Dit alles maakt van Calumet een "Heaven of Photography" in Antwerpen!

Routebeschrijving
Met de wagen komende van Gent neemt u de eerste afrit net voorbij de Kennedytunnel. Daarna houdt u links aan. Net na de tunnel onder het nieuwe justitiepaleis gaat u aan de lichten linksaf. Na ongeveer 500m komt u aan het Museum voor Schone Kunsten. Als u dit voorbij bent gaat u links en onmiddellijk rechts de Graaf Van Egmontstraat in. In de straat is er steeds voldoende parkeerplaats. Opgelet: hier is het betalend parkeren. Wil u langere tijd parkeren dan kan dit op het plein aan de Vlaamse en Waalse Kaai.

Komende van Nederland of Brussel gaat u de ring rond Antwerpen op en neemt afrit "Zuid". Daarna houdt u links aan. Net na de tunnel onder het nieuwe justitiepaleis gaat u aan de lichten linksaf. Na ongeveer 500m komt u aan het Museum voor Schone Kunsten. Als u dit voorbij bent gaat u links en onmiddellijk rechts de Graaf Van Egmontstraat in. In de straat is er steeds voldoende parkeerplaats. Opgelet: hier is het betalend parkeren. Wil u langere tijd parkeren dan kan dit op het plein aan de Vlaamse en Waalse Kaai.